Toll Wohnen Barcelona

La filosofia de Toll Wohnen Barcelona

A Toll Wohnen Barcelona volem que la teva experiència sigui "TOLL" (en alemany "excel·lent")...

Propietats destacades

Demana una avaluació gratuïta i un dels nostres assessors es posa en contacte amb el més aviat possible.

Témoignages

Sebastián

"Durant anys he estat pensant a comprar un pis a la meva metròpolis europea favorita, Barcelona. Per què no ho faig de tota manera? Les preocupacions habituals: massa complicat, possible riscos, obstacles lingüístics, etc. Després vaig conèixer Alexander Holder, qui em va treure totes aquestes preocupacions i em va donar suport de l'A a la Z en la compra del meu pis. No només ha trobat l'apartament dels meus somnis, sinó que els seus serveis també van molt més enllà del que es pot esperar d'un assessor immobiliari: simplement s'encarrega de tot i el seu servei no acaba amb el contracte de compravenda signat, sinó només quan tot està realment fet. Ara estic molt feliç d'haver fet el pas i puc recomanar encaridament a Alexander Holder".

Bernhard

Maneig perfecte des del principi

Comprenem un apartament d'Alex nosaltres mateixos i vivim de prop un total de 4 compres i 2 lloguers, a més l'organització d'una reforma en un habitatge:Tot estava sempre perfectament organitzat, tot sempre funcionava a la màxima satisfacció.A més, Alex és molt amable i sempre disponible, també ens ha ajudat en els del tràmits i inscripcions o visites a les autoritats. Realment obtens un paquet complet amb ell. Mai hem tingut tan bones experiències a Àustria, l'empresa "Toll Wohnen Barcelona" mereix el nom amb raó!

Markus

Toll Wohnen Barcelona ofereix un excel·lent servei en alemany (anglès) per a l'adquisició d'habitatges i apartaments a Barcelona i els seus voltants. Alex no només ha estat actiu i experimentat en aquest mercat durant anys, sinó que també és excepcionalment confiable, treballador i orientat a solucions. Mentrestant, ha pogut trobar diferents objectes a Barcelona i els seus voltants no només per a nosaltres sinó per a tota una sèrie d'amics i coneguts i portar-los a una conclusió exitosa. Recomanació absoluta de la nostra part!