Toll Wohnen Barcelona S.L.

Persones responsables i punt de contacte

Aquest lloc web i tots els serveis oferts i proporcionats en relació amb ell són operats o oferts i proporcionats per

Toll Wohnen Barcelona S.L. (en endavant proveïdor)

Director General i Propietari: Alexander Holder

Av. Matadepera 149 1r

08207 Sabadell

ES-B05483482 Correu electrònic: info@toll-wohnen.es

Per tant, el proveïdor també és responsable, segons la llei de protecció de dades, del processament de dades associat. Si té alguna pregunta sobre la protecció de dades, també pot enviar-la directament als nostres coordinadors de protecció de dades per correu electrònic a info@toll-wohnen.de  . A continuació, ens agradaria explicar-li els aspectes més importants i informar-lo sobre l' abast i la finalitat del nostre processament de dades i els seus drets com a interessat.

Política de privacitat

La protecció de les seves dades personals és important per a nosaltres. Per tant, en recopilar i processar les seves dades personals, complim estrictament amb tots els requisits legals, en particular el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (en endavant, "RGPD") i la Llei de Protecció de Dades espanyol en la versió actualment aplicable.

Informació general sobre el tractament de dades

Transmissió

Qualsevol divulgació, transmissió o divulgació de dades a persones físiques o jurídiques que no siguin processadors ni estiguin autoritzades a processar dades sota la nostra responsabilitat directa o sota la responsabilitat d'un dels nostres processadors (com a tercers) només es durà a terme d'acord amb les disposicions legals aplicables.

No transferim les seves dades personals a tercers, excepte

 • això és necessari en el context de la relació comercial,
 • estem legalment obligats a fer-ho,
 • transferència correspon a la finalitat del tractament de dades
 • o en cas contrari, vostè ens encarrega que ho fem.

Els processadors emprats per nosaltres també poden rebre dades. Aquests inclouen companyies en les categories de proveïdors de serveis de TI, suport de TI (maquinari i programari), proveïdors de serveis postals i impresos, socis de vendes, agències de crèdit, proveïdors de serveis web, proveïdors de serveis de cobrament de deutes i altres processadors amb els quals cooperen en el context de qualsevol processament de comandes. Qualsevol destinatari està i estarà obligat per nosaltres a complir amb la normativa de protecció de dades. S' ha celebrat un acord de dades de comanda corresponent amb els processadors. No es realitza una transferència de dades personals a tercers països o organitzacions internacionals.

 

Revocació del consentiment

Pot revocar tots els consentiments atorgats en qualsevol moment i sense donar una raó per correu electrònic a info@toll-wohnen.es . Quan el processament es basi únicament en el seu consentiment i no estem legalment obligats a conservar-lo, les dades relacionades amb ell s' eliminaran irrevocablement. La revocació no afecta la licitud del tractament realitzat sobre la base del consentiment fins a la revocació.

 

Període d' emmagatzematge i període de retenció

No processem i emmagatzemem les dades en forma personal de forma permanent, sinó només d'acord amb els terminis prescrits per les disposicions legals aplicables, però en qualsevol cas durant el temps que sigui necessari per al propòsit de l'execució completa de l'acord (inclosa l'expiració de qualsevol període de prescripció i la terminació legalment vinculant de qualsevol procediment oficial o judicial).

Subjecte a l' existència d' altres condicions de legalitat en el sentit de l' article 6 RGPD, les dades emmagatzemades s' eliminaran immediatament com a resultat d' una revocació del consentiment d' acord amb l' article 7 paràgraf 3 RGPD o una objecció justificada d' acord amb l' article 21 RGPD i no es processaran més.

 

Renúncia

Malgrat totes les precaucions i mesures, no s'exclou que es puguin produir divulgacions de dades, pèrdues, danys i canvis i que vostè pateixi danys. L' ús dels nostres serveis es duu a terme sota el seu propi risc de protecció de dades. Per tant, no assumim cap responsabilitat per danys i perjudicis conseqüents que sorgeixin de o en relació amb la divulgació de dades, pèrdues, danys i canvis, accés no autoritzat i / o manipulador o interferència amb el processament i la transmissió de dades, així com violacions de les regulacions de protecció de dades (RGPD), que no van ser causades il·legalment i culpablement per nosaltres. Som responsables dels danys, amb l' excepció de lesions personals, així com danys a la propietat i pèrdues financeres com a resultat de l' incompliment de les obligacions contractuals principals de rendiment, només en cas de dol o negligència greu. A més, la nostra responsabilitat es limita a la suma de l' assegurança de responsabilitat civil disponible per al cas específic de danys. Les limitacions o exclusions de responsabilitat anteriors també s' apliquen als nostres empleats, representants, òrgans i assistents atribuïbles, als processadors contractuals involucrats i a totes les persones consultades per ells.

 

Mesures de seguretat de les dades

Tenint en compte els criteris de l'article 32 del RGPD, prenem les mesures tècniques i organitzatives (MTO) apropiades i apropiades per a la seguretat de les dades i el processament de dades i garantim que les dades estiguin protegides contra el processament no autoritzat o il·legal i contra la pèrdua, el dany i l'alteració. Els MTO estan subjectes al progrés tècnic i a un major desenvolupament. Per tant, tenim dret a esmenar, reduir, ampliar o implementar MTOs alternatius adequats en qualsevol moment a la nostra pròpia discreció. En cas de violació de la protecció de dades, complirem plenament amb les nostres obligacions de notificació en virtut del RGPD.

 

Hipervincles

El nostre lloc web conté hipervincles a llocs web d'altres proveïdors. Si s'activen aquests hipervincles, serà redirigit des del nostre lloc web directament al lloc web dels altres proveïdors. Pot reconèixer això, entre altres coses, canviant la URL. No podem acceptar cap responsabilitat pel maneig confidencial de les seves dades en aquests llocs web de tercers, ja que no tenim cap influència sobre si aquestes empreses compleixen amb les regulacions de protecció de dades. Per favor, informa'm sobre el tractament de les seves dades personals per part d'aquestes empreses directament en aquests llocs web.

 

Canvis en la Política de Privacitat

Ens reservem el dret de modificar o complementar la declaració de protecció de dades i els annexos anuals en qualsevol moment i sense donar raons. Sobretot, però no limitat a, complir amb la legislació aplicable i acomodar-se al seu interès (en particular, la transparència del processament). Si es requereix el seu consentiment, els canvis només es realitzaran amb el seu consentiment.

 

Un altre

L' emmagatzematge i la còpia de seguretat de les dades es duen a terme a l' EEE. Les seves dades no seran utilitzades per a la presa de decisions automatitzada.

Recollida i tractament de dades personals

Ús dels nostres llocs web

1. Dades d'accés

Dades personals

Som el controlador de protecció de dades de tot el nostre lloc web. Emmagatzemem les següents dades cada vegada que visita i utilitza la nostra pàgina d'inici:

En utilitzar el nostre lloc web, només recopilem les dades personals que el seu navegador transmet al nostre servidor. Si desitja veure el nostre lloc web, recopilem les següents dades, que són tècnicament necessàries perquè puguem mostrar-li el nostre lloc web i garantir l'estabilitat i la seguretat (la base legal és l'Art. 6 pàrr. 1 frase 1 lit. f GDPR):

 

• una adreça de protocol d'Internet (adreça IP),

• tipus de navegador i versions utilitzades,

• el sistema operatiu utilitzat pel sistema d'accés,

• els subllocs web, als quals s'accedeix a través d'un sistema d'accés al nostre lloc web,

• el proveïdor de serveis d'Internet del sistema d'accés i

• el lloc web des del qual un sistema d'accés arriba al nostre lloc web (els anomenats referents),

• la data i hora d'accés al lloc web,

• altres dades i informació similars que serveixin per evitar el perill en cas d'atacs als nostres sistemes de tecnologia de la informació.

 

Finalitat del tractament de dades

El propòsit d'aquest processament de dades és el manteniment del nostre lloc web, inclosa una localització i correcció més ràpides d'errors, així com el monitoratge de la utilització i, si cal, realitzar ajustos o millores. En particular, la recopilació d' aquestes dades generals no és utilitzada pel controlador per recopilar conclusions sobre l' interessat, sinó per:

 

• per optimitzar el contingut del nostre lloc web, així com la publicitat del mateix,

• per garantir la funcionalitat a llarg termini dels nostres sistemes de tecnologia de la informació i la tecnologia del nostre lloc web, i

• per lliurar els continguts del nostre lloc web correctament,

• proporcionar a les autoritats policials la informació necessària per a l'enjudiciament penal en cas de ciberatac.

 

Anonimització / escurçament de l'adreça IP

També tractem de dissipar les preocupacions de protecció de dades assegurant-li que les dades (amb l'excepció de l'adreça IP) només s'emmagatzemaran durant un període de temps limitat i que no es pot fer una referència personal a partir d'aquestes dades perquè l'adreça IP associada s'elimina o almenys s'anonimitza. L'adreça IP de la seva computadora també s'emmagatzema només durant el temps del seu ús del lloc web i després s'elimina o s'anonimitza mitjançant escurçament. Només en el cas d'atacs de pirateria o similars pot ser necessari un emmagatzematge més llarg per garantir la funcionalitat i seguretat del nostre lloc web.

Base jurídica

Si hi ha alguna referència personal, la seguretat de les dades que s'atorgarà i el manteniment de la presentació en línia representen els nostres interessos legítims en el sentit de l'Article 6 (1) (f) RGPD i, per tant, la base legal.

 

2. Cookies

Dades personals

Utilitzem cookies al nostre lloc. Aquests són petits arxius que el seu navegador crea automàticament i que s'emmagatzemen en el seu dispositiu (computadora portàtil, tauleta, telèfon intel·ligent, etc.) quan visita el nostre lloc. Les cookies no causen cap dany al seu dispositiu, no contenen virus, troians o un altre malware. La informació s'emmagatzema en la cookie, la qual cosa resulta en relació amb el dispositiu específic utilitzat. Tanmateix, això no significa que obtindrem un coneixement directe de la seva identitat. Les dades emmagatzemades a les nostres cookies no estan vinculades al seu nom o adreça. D'una banda, l'ús de cookies serveix perquè l'ús de la nostra oferta sigui més agradable per a vostè. Per exemple, utilitzem les anomenades cookies de sessió per reconèixer que ja ha visitat pàgines individuals del nostre lloc web. Aquests s'eliminen automàticament després de sortir del nostre lloc. A més, també utilitzem cookies temporals per optimitzar la facilitat d'ús, que s'emmagatzemen en el seu dispositiu durant un cert període de temps específic. Si torna a visitar el nostre lloc per utilitzar els nostres serveis, es reconeixerà automàticament que ja ha estat amb nosaltres i quines entrades i configuracions ha realitzat perquè no hagi de tornar a ingressar-les. D'altra banda, utilitzem cookies per registrar estadísticament l'ús del nostre lloc web i per avaluar-lo per tal d'optimitzar la nostra oferta per a vostè. Aquestes cookies ens permeten reconèixer automàticament que ja ha estat amb nosaltres quan torna a visitar el nostre lloc. Aquestes cookies s'eliminen automàticament després d'un període de temps definit.

 

Finalitat del tractament de dades

D'una banda, les cookies s'utilitzen per al disseny basat en les necessitats i l'optimització contínua del nostre lloc web. D'altra banda, utilitzem mesures de seguiment i anàlisi per registrar estadísticament l'ús del nostre lloc web i avaluar-lo per tal d'optimitzar la nostra oferta per a vostè.

 

Base jurídica

Una vegada més, els nostres interessos legítims en el sentit de l'article 6 (1) (f) RGPD (per a les finalitats esmentides anteriorment) i, si correspon, el consentiment constitueixen la nostra base legal. La majoria dels navegadors accepten automàticament les cookies. No utilitzem cookies que requereixin un consentiment addicional. No obstant això, també pot prohibir completament l'ús de cookies en general configurant el seu navegador en conseqüència. No obstant això, la desactivació completa de les cookies pot significar que no podrà utilitzar totes les funcions del nostre lloc web.

Aquí hi ha una descripció general de les cookies individuals utilitzades:

 

Els respectius propòsits i categories de processament de dades es poden trobar en les eines de seguiment corresponents:

 

Google Analytics

Per tal de dissenyar les nostres pàgines basades en les necessitats i optimitzar-les contínuament, utilitzem Google Analytics, un servei d'anàlisi web de Google Inc. (https://www.google.de/intl/de/about/) (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA; en endavant, "Google"). En aquest context, es creen perfils d'usuaris i s'utilitzen cookies. La informació generada per la cookie sobre el seu ús d'aquest lloc web, com a

 

• Tipus/versió del navegador,

• sistema operatiu utilitzat,

• URL de referència (la pàgina visitada anteriorment),

• Nom de host de la computadora d'accés (adreça IP),

• Hora de la sol·licitud del servidor

 

es transmeten a un servidor de Google als EUA i s'hi emmagatzemen. La informació s'utilitza per avaluar l'ús del lloc web, per compilar informes sobre les activitats del lloc web i per proporcionar altres serveis relacionats amb l'ús del lloc web i Internet amb finalitats d'investigació de mercat i disseny basat en les necessitats d'aquestes pàgines d'Internet. Aquesta informació també es pot transferir a tercers si així ho exigeix la llei o si tercers processen aquestes dades en nom de tercers. Sota cap circumstància la seva adreça IP es fusionarà amb altres dades de Google. Les adreces IP s'anonimitzen perquè no sigui possible una assignació (emmascarament d'IP).

Pot evitar la instal·lació de cookies configurant el programari del navegador en conseqüència; no obstant això, ens agradaria assenyalar que en aquest cas pot que no sigui possible utilitzar totes les funcions d'aquest lloc web en tota la seva extensió. També pot evitar la recopilació de les dades generades per la cookie i relacionades amb el seu ús del lloc web (inclosa la seva adreça IP) i el processament d'aquestes dades per part de Google descarregant i instal·lant un complement del navegador (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Com a alternativa al complement del navegador, especialment per a navegadors en dispositius mòbils, també pot evitar que Google Analytics recopili dades fent clic en aquest enllaç. S'estableix una cookie d'exclusió voluntària que evita la recopilació futura de les seves dades quan visita aquest lloc web. La cookie d'exclusió només és vàlida en aquest navegador i només per al nostre lloc web i s'emmagatzema en el seu dispositiu. Si elimina les cookies en aquest navegador, ha de tornar a configurar la cookie d'exclusió. Pot trobar més informació sobre la protecció de dades en relació amb Google Analytics al Centre d'ajuda de Google Analytics (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de).

 

Seguiment de conversions de Google Adwords

Per tal de registrar estadísticament l'ús del nostre lloc web i avaluar-lo per tal d'optimitzar el nostre lloc web per a vostè, també utilitzem el seguiment de conversions de Google. Google Adwords Conversion Tracking és un servei de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA Google Adwords estableix una cookie (vegeu baix b) en la seva computadora si ha arribat al nostre lloc web a través d'un anunci de Google. Aquestes cookies perden la seva validesa després de 30 dies i no s'utilitzen per a la identificació personal. Si l'usuari visita certes pàgines del lloc web del client d'Adwords i la cookie encara no ha expirat, Google i el client poden reconèixer que l'usuari va fer clic a l'anunci i va ser redirigit a aquesta pàgina.

Cada client d'Adwords rep una cookie diferent. Per tant, les cookies no es poden rastrejar a través dels llocs web dels clients d'Adwords. La informació recopilada mitjançant la cookie de conversió s'utilitza per crear estadístiques de conversió per als clients d'Adwords que han optat pel seguiment de conversions. Els clients d'Adwords coneixen el nombre total d'usuaris que van fer clic en el seu anunci i van ser redirigits a una pàgina amb una etiqueta de seguiment de conversions. Tanmateix, no reben cap informació que identifiqui personalment els usuaris.

Si no desitja participar en el procediment de seguiment, també pot rebutjar la configuració d' una cookie requerida per a aquest propòsit, per exemple, mitjançant una configuració del navegador que generalment desactiva la configuració automàtica de cookies. També pot desactivar les cookies per al seguiment de conversions configurant el seu navegador per bloquejar les cookies del domini "www.googleadservices.com". La política de privacitat de Google sobre el seguiment de conversions es pot trobar aquí: https://services.google.com/sitestats/de.html).

Administrador d'etiquetes de Google Utilitzem Google Tag Manager, una oferta de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA Google Tag Manager és una solució que permet als especialistes en màrqueting administrar les etiquetes de llocs web des d'una interfície. La mateixa eina Tag Manager (que implementa les etiquetes) és un domini sense cookies i no recopila cap dada personal. L'eina activa altres etiquetes, que alhora poden recopilar dades. Google Tag Manager no accedeix a aquestes dades. Si s'ha realitzat una desactivació a nivell de domini o cookie, romandrà al seu lloc per a totes les etiquetes de seguiment implementades amb Google Tag Manager.

 

 

Període d' emmagatzematge

Tan aviat com les dades que se'ns transmeten a través de les cookies ja no siguin necessàries per aconseguir els fins descrits anteriorment, aquesta informació s'eliminarà. L' emmagatzematge addicional pot tenir lloc en casos individuals si així ho exigeix la llei. Les cookies emmagatzemades per Hotjar s'eliminen després de 365 dies.

 

Àmbit general d' activitat

Processem dades personals de conformitat amb els principis de protecció de dades establerts als articles 5 i següents del RGPD i només si es compleix almenys una condició de legalitat en el sentit de l' article 6 del RGPD. Com a part de la generació de dades, recopilem les dades mestres i de comunicació proporcionades per vostè, així com qualsevol altra informació que proporcioni als nostres llocs web i la transmetem a experts de diverses indústries, principalment del sector financer i d'assegurances, perquè puguin preparar una oferta per a vostè. La correspondència addicional amb vostè serà conduïda per la respectiva companyia associada. A més, les seves dades personals només es processaran per a la preparació de les ofertes o la transmissió de la informació desitjada per part de tercers a vostè en la mesura necessària per a això. Com a proveïdor, mai som el proveïdor de productes i mai actuem com a intermediari o corredor de cap producte ofert per tercers.

 

Base jurídica per a l' àmbit general d' activitat:

Processem i transmetem les seves dades personals, en particular les dades mestres, de contacte, de comunicació i contractuals, inclosa la comunicació, per tant, per al compliment i el processament de les nostres obligacions derivades de la relació (pre / post) contractual o la seva comanda de conformitat amb l'Article 6 paràgraf 1 lit b RGPD i també podem confiar en els nostres interessos legítims en el compliment de la seva comanda i els fins abans esmentats, així com, si escau, s' invoca el seu consentiment.

 

Venda directa

Si ens ha proporcionat la seva adreça de correu electrònic en relació amb un servei, podem enviar-li màrqueting directe per correu electrònic en forma d'informació, butlletins informatius i correus per als nostres serveis propis o similars sobre la base del nostre interès legítim d'acord amb l'Article 6 (1) (f) RGPD. Té dret a oposar-se en qualsevol moment al processament de les dades que li concerneixen amb la finalitat d' aquesta publicitat.

Enviem informació, correus o butlletins informatius amb MailChimp i utilitzem les funcions del servei de butlletins MailChimp de l'empresa The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA en aquest lloc web per recopilar registres de butlletins.

 

Informació general sobre MailChimp

Rocket Science Group LLC (MailChimp) manté plataformes en línia que permeten als nostres usuaris mantenir-se en contacte amb els seus subscriptors, principalment per correu electrònic. Permeten als usuaris carregar adreces de correu electrònic i altra informació de perfil de subscriptor, com nom, adreça física i altra informació demogràfica, a la base de dades de MailChimp. Aquesta informació s'utilitza per enviar correus electrònics i per permetre l'ús d'altres funcions de MailChimp per a aquests usuaris. D'acord amb la política de privacitat publicada, MailChimp comparteix certa informació amb tercers per proporcionar i donar suport als serveis que MailChimp ofereix als usuaris. MailChimp també comparteix certa informació amb socis publicitaris externs per comprendre millor les necessitats i interessos dels usuaris, de manera que es pugui proporcionar contingut més rellevant i publicitat adreçada a aquests usuaris i altres usuaris.

 

Subscripció al butlletí

Si es registra per rebre el nostre butlletí al nostre lloc web, les dades ingressades seran emmagatzemades per MailChimp.

Eliminació de les seves dades

Pot retirar el seu consentiment per rebre el nostre butlletí en qualsevol moment dins del correu electrònic rebut fent clic a l'enllaç a l'àrea inferior. Si t'has donat de baixa fent clic a l'enllaç per donar-te de baixa, les teves dades s'eliminaran de MailChimp.

 

Avaluació del butlletí

Quan reps un butlletí a través de MailChimp, s'emmagatzema informació com l'adreça IP, el tipus de navegador i el programa de correu electrònic per proporcionar-nos informació sobre el rendiment del nostre butlletí. MailChimp pot fer servir les imatges integrades als correus electrònics HTML anomenats balises web (els detalls es poden trobar a https://kb.mailchimp.com/reports/about-open-tracking) per determinar si el correu electrònic ha arribat, si s'ha obert i si s'ha fet clic als enllaços. Tota aquesta informació s'emmagatzema en els servidors de MailChimp, no en aquest lloc web. MailChimp és un participant actiu en el Marc del Escut de Privacitat UE-EE. UU., que regula la transferència correcta i segura de dades personals. Es pot trobar més informació a https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG. Pot obtenir més informació sobre l'ús de cookies a MailChimp a https://mailchimp.com/legal/cookies/, pot trobar informació sobre protecció de dades a MailChimp (Privacitat) a https://mailchimp.com/legal/privacy/.

 

Dades proporcionades voluntàriament

Si proporciona voluntàriament les dades sol·licitades, dóna el seu consentiment exprés per al processament d'aquestes dades d'acord amb aquesta declaració de protecció de dades. Vostè té el dret de revocar qualsevol consentiment donat en qualsevol moment, en la seva totalitat o en part.

 

Altres parts involucrades

En la mesura que també haguem de processar les seves dades personals en el context de l' exercici dels nostres drets i obligacions derivats d' una relació contractual amb els nostres clients, aquestes solen ser:

 

 • Salutació, nom, empresa, un altre nom comercial
 • Data de naixement
 • Sexe
 • Ocupació
 • Si cal, més dades relacionades amb el producte
 • Adreça i dades de contacte (telèfon, correu electrònic, fax, lloc web)
 • Persones de contacte i dades de contacte (telèfon, correu electrònic)
 • Correspondència (correus electrònics, actes de converses, faxos, cartes)

Utilitzem les dades personals proporcionades per vostè exclusivament en la mesura que les seves dades siguin necessàries per complir amb el propòsit respectiu. El propòsit del processament de dades és el compliment de la nostra relació contractual (amb els nostres clients, socis i / o vostè) i els drets i obligacions resultants. Si no hem rebut aquestes dades de vostè, els nostres clients o altres parts en el procediment ens les transmetran. Com a base legal, podem confiar en la implementació de mesures precontractuals, així com en la necessitat de complir el contracte de conformitat amb l'Article 6 (1) (b) GDPR, les nostres obligacions legals i, si correspon, el seu consentiment i els nostres interessos legítims en el sentit de l'Article 6 (1) (f) GDPR.

Els seus drets

Com a interessat, té a la seva disposició els drets i recursos següents:

 

 • Dret a la informació

Té dret a demanar informació sobre si, i si és així, quines dades personals sobre vostè s'estan processant. Per evitar la informació a persones no autoritzades, pot ser necessari verificar la seva identitat en cas d'una sol·licitud.

 • Dret de rectificació i supressió

Pot sol·licitar la correcció / finalització de les seves dades personals incorrectes, així com l'eliminació de les seves dades. Complirem amb això immediatament, sempre que no tinguem cap obligació legal en contrari.

 • Dret a la limitació del tractament

Té dret a restringir el processament de les seves dades personals.

 • Dret a la portabilitat de les dades

Pot sol·licitar la transferència de les dades personals recopilades a un tercer.

 • Dret d' oposició

 

Si aquestes raons sorgeixen de la seva situació particular, pot oposar-se al processament de les seves dades personals en qualsevol moment.

Pot fer valer aquests drets directament amb nosaltres com a processador de dades responsable, ja sigui per correu postal o per correu electrònic a info@toll-wohnen.de  . També es pot posar en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per correu electrònic (info@toll-wohnen.de ) si té alguna pregunta sobre la protecció de dades.

Ens agradaria assenyalar que, independentment del tractament de les seves sol·licituds, estem obligats a establir la seva identitat per evitar qualsevol violació de la protecció de dades (per exemple, informació incorrecta a la persona equivocada). Per aquesta raó, hem de passar per un procediment de verificació d'identitat amb vostè per a cada sol·licitud. A més, si sospita de violacions de les regulacions de protecció de dades, en particular els seus drets com a subjecte de dades, té dret a presentar una queixa davant l' autoritat alemanya de  protecció de dades com a autoritat de supervisió competent.

Toll Wohnen Barcelona S.L. Barcelona, 01 d' agost de 2022

El nostre lloc web utilitza cookies per a millorar la seva experiència d'usuari. En utilitzar el lloc web, confirma que accepta l'ús de cookies d'acord amb la nostra política de privacitat.   Conegui més